Om bloggen

Dette er en blogg som primært satser på å dekke nyheter fra NA24.no. Tanken er å gi flere perspektiver på nyhetene slik at de blir enklere tilgjengelige. Mange personer har interesse av økonominyheter, men sliter med å forstå alle de gode poengene. Derfor forsøker vi å gi disse menneskene muligheten til å se informasjonen på ulike måter.

I tillegg vil bloggen omtale andre ting jeg gjør, og alt som engasjerer meg i verden. Målet er å skape en leseverdig nettside som mange kan ha glede av.

Nyheter fra NA24.no
Tanken er å ta nyhetene og se dem på nye måter. Derfor vil jeg lage analyser og kommentarer som setter ting i en bedre kontekst. Jeg håper at mange kan ha glede av å lese noe som er laget på en litt annen måte enn det som er mest vanlig. Tanken er å presentere alt på en enkel måte slik at det ikke blir unødvendig komplisert for leseren.

Mitt liv
I tillegg til nyheter så tenker jeg å skrive mye om mitt eget liv. Jeg mener at det personlige og det seriøse er en god kombinasjon på en slik blogg. Man får litt av begge deler i en spennende miks som ikke så mange andre kan tilby. På fritiden liker jeg trening og friluftsliv. Dette er hobbyer som jeg vet at jeg deler med mennesker over hele landet. Da ser jeg på det som et godt utgangpunkt for å sikre mange lesere til bloggen.

Langsiktig plan
Jeg har store ambisjoner for at bloggen skal vokse på lang sikt. Jeg ønsker at dette skal bli en av landets mest leste og relevante nettsider. Derfor er jeg alltid åpen for forslag til ting jeg kan gjøre på en bedre måte. Jeg er alltid positiv til å få disse tilbakemeldingene på e-post slik at jeg kan gå nøye igjennom alle. Tanken er å få til et positivt samarbeid med leserne som gjør at jeg hele tiden tar nye steg med nettsiden. Slik kan jeg lykkes med å få høyest mulig kvalitet så raskt som mulig.