Nye tepper i huset

Jeg er veldig glad i å dekorere hjemmet mitt på forskjellige måter. Det siste jeg har gjort er å kjøpe inn ny tepper til hele huset.

Det er alltid gøy med litt forandring av omgivelsene på hjemmebane. Jeg er svært fornøyd med teppene jeg akkurat har fått i hus.

Vakre persiske tepper
Jeg liker å ha virkelig spesielle ting som man ikke finner i de fleste andre boliger. Derfor ble jeg veldig glad når en venn foreslo at jeg skulle skaffe meg noen persiske tepper. Dette er virkelig eksotiske varer som ikke er så vanlige i Norge. Heldigvis fikk jeg ordnet kjøp gjennom noen gode kontakter i bransjen. Nå ligger teppene på flere gulv i huset, og jeg føler at de virkelig passer inn med resten av interiøret. Det er egentlig ganske overraskende med tanke på at de er så forskjellige fra så mye annet. Likevel var det ikke helt tilfeldig at det endte opp med å fungere så utrolig bra.

Grundige undersøkelser
Jeg hadde nemlig gjort et stort forarbeid før jeg bestemte meg for hvilke tepper jeg skulle kjøpe. Det er stor variasjon mellom forskjellige persiske tepper, og jeg gikk for de jeg trodde kom til å fungere best i mitt hjem. Når de ankom var det en lettelse å se at jeg hadde valgt riktig. Disse teppene skal være av svært god kvalitet, og jeg gleder meg til å ha dem på gulvet i mange år fremover.

Det er utrolig hvor mye mer spennende et hjem kan bli med litt eksotisk inventar. Suksessen har gjort at jeg stadig går rundt med nye tanker om hvordan jeg skal dekorere.

Comments are closed.

Post Navigation