Joggetur i regnværet

TreningJeg elsker å trene og liker å være ute uavhengig av været. I dag ble det likevel litt i meste laget når jeg var ute på joggetur.

En ting er regn, men en helt annen ting er storm ute. I dag opplevde jeg det siste på treningsturen min.

Storm ut av det blå
Det var skyfri himmel og fantastiske forhold når jeg starter på løpeturen. Når jeg hadde jogget i en halvtime så begynte det plutselig å skje ting. Først kom regnet og jeg angret på at jeg ikke sjekket værmeldingen eller tok med regnklær. Dette er likevel noe jeg vanligvis tåler ganske greit når jeg er ute på tur. Denne gangen ble det imidlertid veldig annerledes enn slik det vanligvis er utendørs. Etterhvert kom noen veldig kraftige vindkast før stormen var et faktum. Siden jeg løp ved siden av flere stup på veien så var jeg ganske bekymret. Enkelte ganger slet jeg faktisk skikkelig med å holde meg på benene. Etterhvert kom jeg gjennom den verste delen av løypa, og kunne jogge rolig hjem på tross av det ekstreme været.

Skremt fra det
Når jeg kom hjem var jeg iskald og det tok lang tid før jeg fikk tilbake varmen i kroppen. Det er nesten som jeg er skremt fra å bruke den samme stien igjen. Jeg kommer helt klart til å sjekke værmeldingen hver gang jeg skal ut fremover. Man vet aldri hva som skjer ute i naturen, og det gjelder tydeligvis å være forberedt på hva som helst.

Comments are closed.

Post Navigation