Gjør hverdagen din litt bedre

Jeg har tidligere skrevet om min interesse for trening, men et av de viktigste aspektene med trening er hvile. Og i denne bloggposten skal jeg komme med et tips som jeg et overbevist om kommer til å gi deg masse komfort og hjelp i restitusjonen. Hva er det jeg snakket om? Jo det er nemlig en håndkletørker.

Herlig varme

Lite kan sies å være en bedre start på morgenen, eller en avslutning på en treningsøkt, som en god varm dusj. Men det er en ting som kan gjøre hele den biten enda litt bedre, og det er å møte et varmt håndkle når du er ferdig. Har du prøvd det en gang, kan jeg garantere deg at du vil bli hektet. Jeg bodde hos en venn av meg i et par dager, og hun hadde en slik tørker. Og som sagt, det var kun nok å bruke det en gang før jeg var nødt å kjøpe meg en selv.

Bestillt på nett

Nettshopping er jeg glad i, ikke bare for det er veldig lettvint og greit, men utvalget og prismessig er det som regel billigere også. Jeg endte opp med å bestille min tørker fra Bygghjemme. Det var også her min venn kjøpte sin, og det er et selskap jeg virkelig kan anbefale. De leverte produktet rett på døren til meg i løpet av et par dager, og kvaliteten var slik jeg hadde forutsett den skulle være også. Så gjør deg selv en tjeneste og skaff deg en håndkletørker du også!

Comments are closed.

Post Navigation