Bedriftsfotball

I dag har jeg spilt min første fotballkamp i serien for bedriftslag. Dette er en ny treningsmåte jeg har oppdaget. Ballspill er veldig sosialt og noe jeg virkelig har fått sansen for.

Det er utrolig gøy å trene sammen med andre istedenfor alene. Det blir mye enklere å motivere seg, og man får et veldig sterkt fellesskap.

Invitert på trening
Det hele startet med at jeg ble invitert på en trening sammen med guttene. Fra første stund ble jeg grepet av stemningen og fikk lyst til å fortsette. Det ble da slik at jeg ble med på stadig flere treninger i en periode. Til min store overraskelse følte jeg at jeg ble mye bedre til å spille veldig raskt. Nå er jeg blitt så god at jeg får starte kamper for laget vårt. Dagens kamp var uten tvil en skikkelig positiv opplevelse.

Dramatisk kamp
Det ble en spennende kamp med mange høydepunkt gjennom hele kampen. Vi lå først under med et mål men klarte etterhvert å snu kampen. Til slutt vant vi 2-1 etter en scoring helt på slutten av kampen. Det var utrolig deilig å se den ballen gå i mål bak motstanderlagets målvakt.

Da jeg gikk av banen hadde jeg allerede bestemt meg for at dette er noe jeg skal satse videre på. Vi har et fantastisk lag, og det blir spennende å se hvor langt vi kan nå. Jeg skal iallefall gjøre mitt ytterste for å bidra til seier hver eneste gang vi spiller.

Comments are closed.

Post Navigation